2105563000 - 6980241001
| Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 με 17:30
Η εταιρεία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kavatza.gr ιδρύθηκε το Νοέμβρη του 2017 από τον Ευάγγελο Χατζησταύρου, έχοντας για έδρα και σημείο παραλαβής μία αποθήκη 16 τ.μ..

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, με κύρια δραστηριότητα τη λιανική πώληση προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Ένα χρόνο μετά, έχοντας κάνει μία αλματώδη πορεία, με πάνω από 120.000 μοναδικούς χρήστες και με περισσότερες από 1.000.000 επισκέψεις, το kavatza.gr μετατρέπεται σε Ετερόρρυθμη Εταιρεία, με την επωνυμία ‘’KAVATZA HELLAS TRADING Ε.Ε’’, με αρ. μητρώου Γ.Ε.ΜΗ. 148205209000 και Α.Φ.Μ. 801062690.

Πλέον στεγάζεται σε νέα σύγχρονα γραφεία συνολικής δομημένης επιφάνειας 308 τ.μ. επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 112Β' στην Ελευσίνα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και λογιστήριο με πλήρη μηχανογράφηση.

Τα προϊόντα προέρχονται αποκλειστικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτονται από εγγύηση και service όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός νόμος.

Το Kavatza παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, όπου καλύπτει την επισκευή, εγκατάσταση και αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος σε φορητούς & επιτραπέζιους υπολογιστές.

Με σεβασμό και κατανόηση στις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτησή του, πριν αλλά και μετά την πώληση.

* Αποστολή του Kavatza.gr είναι να χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, προσφέροντας ασφάλεια, ταχύτητα και προνομιακές τιμές σε κάθε τους αγορά.

* Η Εταιρεία μας έχει διεθνείς Πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, όπως και την Αξιοπιστία και την πλήρη Ασφάλεια των αγορών σας μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος

* Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας

Καλώς Ορίσατε!