2105563000 - 6980241001
| Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 με 17:30
Χιλιάδες Επιτυχημένες Παραγγελίες
Χιλιάδες Επιτυχημένες Παραγγελίες

Χιλιάδες Επιτυχημένες Παραγγελίες

Στο 1ο χρόνο παρουσίας μας στην αγορά των online καταστημάτων, είχαμε μία αλματώδη πορεία, με πάνω από 120.000 μοναδικούς χρήστες και με περισσότερες από 1.000.000 επισκέψεις, καταφέρνοντας να μας εμπιστεύονται με τις παραγγελίες τους χιλιάδες άνθρωποι σε Ελλάδα και Κύπρο.

99,9% Θετικές Αξιολογήσεις

Το 99,9% των πελατών μας έχουν αξιολογήσει θετικά την αγοραστική τους εμπειρία από το Kavatza σε Skroutz, Google και Facebook.

99,9% Θετικές Αξιολογήσεις
100% Εγγύηση Ε.Ε.

100% Εγγύηση Ε.Ε.

Τα προϊόντα μας προέρχονται αποκλειστικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε όλα τα προϊόντα μας, παρέχεται η εγγύηση που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής όπως αυτή ορίζεται από τον Ευρωπαϊκό νόμο.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Το kavatza.gr πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Αξιοπιστία και την πλήρη Ασφάλεια των αγορών σας μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος.

Η εταιρεία μας έχει διεθνείς πιστοποιήσεις από το σύστημα Trustonline (European Trust Mark - EMOTA), τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. και ακολουθεί τον Κώδικα Δεοντολογίας που έχει θεσπίσει ο ίδιος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN και τον Ecommerce Europe, τον Πανευρωπαϊκό φορέα ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης διαθέτει πιστοποιητικό Comodo Secure, που επικυρώνει την Ασφάλεια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που οι online επισκέπτες μας στέλνουν και λαμβάνουν από αυτό. Έτσι προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας διασφαλίζοντας τις online συναλλαγές τους.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις
Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Το Kavatza παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, όπου καλύπτει την επισκευή, εγκατάσταση και αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος σε φορητούς & επιτραπέζιους υπολογιστές. Με σεβασμό και κατανόηση στις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτησή του, πριν αλλά και μετά την πώληση.

Εξέλιξη

Στο Kavatza εξελισσόμαστε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας. Αναζητούμε συνεχώς μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας για να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, όπως και νέες υπηρεσίες που βελτιώνουν την online εμπειρία των πελατών μας.

Εξέλιξη